Sinds 1995 is K2 dé referentie voor technische outdoorkledij in Antwerpen. Voor een volledige uitrusting voor de meest uitdagende trekkings en expedities moet je dan ook hier zijn!

 


Op 9 juni 1995 opende K2 zijn deuren. In die periode barstte onze zusterwinkel De Kampeerder in de Leopoldstraat stilaan uit zijn voegen. Reden was de klimsport die op het einde van de vorige eeuw een hoge vlucht nam. En dus wilden we ons specialiseren, ons met een nieuwe zaak volledig focussen op klimmers, alpinisten en bergwandelaars. De Kampeerder zou dan zijn pijlen kunnen blijven richten op klanten die op zoek zijn naar kampeermateriaal, buitensportkledij, scoutsuniformen en wandelschoenen.
Zo kwam daar dus onze K2. Die naam verwijst naar één van de mooiste bergen ter wereld. Een berg die heel wat klimmers blijft inspireren. En laat dat nu precies zijn wat wij als winkel ambiëren: mensen op weg helpen om hun dromen te realiseren. Dat doen we ondertussen al 25 jaar en daar zijn we trots op.
Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen
Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen
Al onze werknemers zijn gepassioneerde buitensporters die samen zowat de hele wereld hebben afgeklommen en bereisd. Die expertise delen ze met veel plezier. Al laten ze het woord ook graag aan anderen. Door de jaren heen werden in onze winkel een reeks bekende sprekers uitgenodigd die kwamen vertellen over hun waanzinnige avonturen. Van Niels Jespers, Sean Villanueva, Siebe Vanhee tot Tom Waes. Zelfs de beroemde Italiaanse bergbeklimmer Reinhold Messner vereerde onze winkel met zijn bezoek. Inspirerende lezingen als deze organiseren we nog steeds. Kom dus gerust eens langs! 

25 jaar. De tijd vliegt. In die periode maakte onze winkel ook een hele metamorfose door. De rustieke sfeer, het afbrokkelende plaasterwerk en de gaten in plafond en muur ruimden twee jaar geleden plaats voor een zaak die grandeur uitstraalt. Het had allebei zijn charme.

 

Odoo CMS - een grote afbeelding
Wist je dat K2 naast een uitgebreid winkelaanbod ook een groot verhuurassortiment heeft? Trek je er graag eens op uit met wat vrienden om te kamperen?
Zou je graag eens op stap gaan met sneeuwraketten of droom je van die Via Ferrata, maar heb je nog niet het juiste materiaal? Bekijk hier ons verhuur-aanbod.

 

 


 

Een greep uit onze merken

Demo logo
Demo logo
Demo logo
Demo logo
Demo logo
Demo logo
Demo logo
Demo logo
Demo logo
Demo logo
Demo logo
Demo logo
Demo logo
Demo logo
Demo logo
Demo logo
Demo logo
Demo logo